Svenska
Gamereactor
nyheter
Joe Danger: Special Edition

Veckans Xbox Live Arcade

Två toppspel att ladda hem

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Planerat att köpa julklappar i veckan? Baka pepparkakor och pynta granen? Glöm det, finns ingen tid till sådant, inte när det är höjdarvecka på Xbox Live Arcade med två riktiga måsten. Först ut är Joe Danger: Special Edition.

Ett av väldigt få PSN-spel som Microsoft gett tillåtelse att släppa efteråt till Xbox Live Arcade, och det av en anledning. Dessutom har Hello Games pyntat versionen lite extra, så det är en milt sagt fullmatad version som blir din för 1200 Microsoft-poäng (drygt 130 kronor).

Spel nummer två är ärkesällsynta och kriminellt underhållande Sonic CD. Av Sonic-entusiaster ofta rankat som ett av de absolut bästa spelen i serien. Nu finns det att ladda hem för bara 400 Microsoft-poäng (drygt 40 kronor), vilket måste betraktas som bortskänkes. I synnerhet som Sega dessutom gett spelet fullt widescreen-stöd och inkluderat möjligheten att spela som Tails.

Kort sagt - skynda fynda för bövelen, julen är räddad!

Joe Danger: Special EditionJoe Danger: Special Edition
Joe Danger: Special Edition - 1200 Microsoft-poäng
Joe Danger: Special EditionJoe Danger: Special Edition
Sonic CD - 400 Microsoft-poäng

Relaterade texter

5
Joe Danger: Special EditionScore

Joe Danger: Special Edition

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Våghalsen Joe Danger kommer till Xbox Live Arcade och det är nu ännu roligare än sist att göra galna tricks i en färgglad värld



Loading next content