Svenska
Gamereactor
nyheter
The Surge

Se första gameplay-klippet från The Surge

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra året utannonserade utvecklarna bakom det Souls-inspirerade äventyrsspelet Lords of the Fallen att de även jobbade på ett nytt spel vid namn The Surge. Till skillnad från den tidigare given där fokus låg på tunga rustningar, stora svärd och lika stora monster skulle The Surge istället fokusera på sci-fi och infekterade rymdmiljöer. Nu har även den första gameplay-titten letat sig ut på nätet via sidan PC Games Hardware där en (förmodad) tysk person pratar sig igenom runt två och en halvminut av spelet.

Snacket är sedan som ni säkert förstår på tyska vilket gör det lite småsvårt hänga med i för dem som aldrig riktigt försökt begripa sig på koncept som oktoberfest, bratwurstar och sådana där lederhausen-brallor. Bara lugn dock, där och var mellan orkaner av "Ein" och "Und" droppas nämligen fullt förståeliga ord som "Story", "Backtracking", "Dead Space", "Fabrik" och "Katastrof" vilket underlättar avsevärt.

Här (genom att klicka på ordet här) hittar ni nämnda gameplay-snutt. Notera att det rör sig om en väldigt tidig version av spelet.

Är The Surge något som intresserar dig?

The Surge

Tack VG24/7

Relaterade texter

1
Ny expansion till The Surge i oktober

Ny expansion till The Surge i oktober

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Deck 13 kan det här med fanservice. De filar som bäst på en uppföljare till sitt Souls-inspirerade The Surge som ska komma under nästa år. Men de har ändå inte glömt sina...



Loading next content