Svenska
Gamereactor
nyheter
Civilization IV

Civilization IV ges ut av Take Two under 2005

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det har länge varit känt att Firaxis arbetat med det fjärde Civilization-spelet och företagets VD Jeff Briggs berättade för oss i september att spelet skulle vara helt i 3D. I fjol sålde dock Atari utgivningsrättigheterna för Firaxis-spelen och Civilization-serien till en okänd köpare. Nu står det klart att köparen var Take Two. Civilization IV kommer att ingå i deras nyskapade 2K-line där även sportspelen kommer att ingå. Även framtida spel från Firaxis kommer att ges ut av Take Two, som med fickor fyllda av GTA-pengar är på jakt efter att bredda sin line-up och jämna ut dalarna mellan släppen av GTA-spel.

HQ

Så här säger Sid Meier om Civilization IV:

"In Civilization, we've created a world with endless possibilities that has been embraced by game players all over the globe. With the upcoming addition of Civilization IV, our core fans and newcomers alike will enter a world of unparalleled scope and detail."

Översättning: "I Civilization har vi skapat en värld med ändlösa möjligheter som har blivit uppskattat av spelare över hela världen. Med det kommande tillägget med Civilization IV, kommer både våra gamla fans och nya gå in i en värld med unikt omfång och detaljrikedom."

Civilization IV kommer att bjuda på nya spelupplevelser både för en ensam spelare och i multiplayer. Dessutom kommer det vara möjligt för spelaren att skapa eget innehåll.

Vi återkommer givetvis när vi har mer information, men just nu dansar halva redaktionen på sina bord vid tanken på att Civ IV kommer i slutet av året!

Relaterade texter

Civilization IVScore

Civilization IV

RECENSION. Skrivet av Bengt Lemne

Sid Meiers älskade spelserie är tillbaka och Benke har inte lämnat datorn annat än när hungern blev alltför svår...



Loading next content