Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

World of Warcraft går under!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

"Jag kan inte tro det... det som våra druider har förutspått så länge håller verkligen på att hända. Jag var i Stormwind som vanligt när jag hörde mullret. Jag gick ut på gatorna och möttes av en fruktansvärd syn. Gatorna var fyllda med döda och från stadsporten hördes skrik. Statyerna brinner! De brinner! Folk försöker stoppa de anfallande demonerna, men de är för starka. Jag flydde tillbaka in i staden och begav mig till Ironforge via tunnelbanan. Situationen var inte bättre där. Hela ingången är bevakad av enorma bevingade demoner och ofattbart stora elementarer. Jag insåg att även mitt hemland var i fara, och hoppade på första bästa grip mot Teldrassil.

Här är läget inte bättre. Själva hamnen är bevakad av demonbestar och Darnassus är under attack. Till och med våra heliga källor har förvandlats till giftbrunnar! Nu står jag här i en skara av mitt folk. Vi vet inte vad som ska hända. Det här kan bli min sista rapport från Azeroth.

Vänta, vad är det? Jag ser något närma sig... det ser ut som vandrande växter... men de kan väl aldrig bli så stora... jag måste härifrån, det är"

Här avbröts meddelandet från vår korrespondent i Azeroth, Silver Madell. Vi hoppas på att återfå kontakten men befarar det värsta. Enligt alla beräkningar kommer hela Azeroth att gå under vid 21.00 ikväll, så om ni vill ta en sista titt på den domedagsdrabbade världen är det bäst att ni skyndar er.

World of WarcraftWorld of WarcraftWorld of WarcraftWorld of Warcraft
World of WarcraftWorld of WarcraftWorld of WarcraftWorld of Warcraft
World of WarcraftWorld of WarcraftWorld of WarcraftWorld of Warcraft

Relaterade texter

World of WarcraftScore

World of Warcraft

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nu kan vi äntligen lägga Everquest 2, Final Fantasy XI och Lineage 2 i malpåse. Inget annat onlinerollspel kommer i närheten av Blizzards mästerverk.



Loading next content