Svenska
Gamereactor
nyheter
Borderlands 3

Gearbox bekräftar att Borderlands 3 är deras nästa spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har visserligen länge vetat att Gearbox haft planer på en ny del i Borderlands-sagan men det är först nu under den pågående Pax-mässan som utvecklaren har börjat lätta något mer på munlädret om vad vi kan vänta oss av en tredje huvuddel i serien. Det var nämligen under en panelstund med bland annat överhuvudet Randy Pitchford som en eventuell uppföljare till Borderlands 2 kom på tal vilket Pitchford bekräftade skulle bli en realitet efter att studion lanserat Battleborn samt genomfört spelets DLC-planer.

"It's no secret, obviously there's going to be another Borderlands"

Pitchford ville dock inte bekräfta att Borderlands-spelet de jobbar på skulle förädlas med en trea som sluttitel utan öppnade snarare för att äventyret kunde komma heta något helt annat.

"We don't even know if we're going to call it that. We could call it Borderlands 4 for all we know"

Studion bekräftade dock att Battleborns art director Scott Kester kommer ha samma arbetstitel under utvecklingen av "Borderlands 3" samtidigt som Michael Nuemann (rösten till bland annat Claptrap), som även jobbat med det första Borderlands-spelet samt senaste Tales from the Borderlands, kommer ansvara för spelets manus.

Neumann berättade dessutom som en liten notis att han personligen vill addera en ny karaktär till det nya spelet efter att han hört en ljudmix av sig egen röstinsats av Borderlands-ikonen Scooter. Den nya karaktären skulle enligt Neumann vara Scooters son vid namn Scooper och han skulle till skillnad från sin fader ha en betydligt mer pipig och snabb dialogton, något Neumann fullkomligt älskade.

"I did this whole Scooter thing, then I pitch-shifted it up like seven semitones so it sounds like a chipmunk and it was the funniest thing I'd ever heard"

Tyvärr nämndes det inget om några potentiella releaseplaner eller datum när vi kan förvänta oss mer information, men låt oss nu drömma oss bort tillsammans...

För vad vill du se i Borderlands 3?

Borderlands 3
Släng dig i väggen Tyrion!

Tack Eurogamer

Relaterade texter

0
Linked In-profil nämner Borderlands 4

Linked In-profil nämner Borderlands 4

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Borderlands är utan tvekan en av Gearboxs populäraste spelserier, och att studion skulle jobba på en ny titel i följetongen kommer kanske inte som någon större...

0
Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

Rykte: Ny Borderlands-samling på gång

NYHET. Skrivet av Joakim Sjögren

Gearbox är inga främlingar när det kommer till att bunta ihop sina Borderlands-titlar i diverse samlingar, och nu kan ytterligare en sådan vara på väg. Det sydafrikanska...



Loading next content