Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 4

Gears of War 4 får matig Ultimate Edition

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

En ny saga börjar i en av de mest hyllade spelserierna någonsin. JD Fenix överlever ett angrepp mot sin by med nöd och näppe, och nu måste han och vännerna Kait och Del rädda sina nära och kära samtidigt som de undersöker källan till ett monstruöst nytt hot.

Det hett efterlängtade action-äventyret med massiva karaktärer bärandes på lika massiva mördarvapen släpps den 11 oktober. På Xbox store finns dock ett sätt att spela den fjärde titeln i serien lite tidigare, nämligen genom ett förhandsköp av Gears of War 4: Ultimate Edition.

I detta muskelpaket får du börja spela (och slipa på dina färdigheter innan polarna för att visa vem som är bossen redan innan spelets officiella release) den 7 oktober, alltså hela 4 dagar före resten av spelarna. Utöver det får du med Season Pass, förbeställningsbonusar och en hel drös andra fördelar. Komplett innehåll finner du nedan medans du kan hitta erbjudandet här.

- Grundspelet Gears of War 4
- Season Pass
- Character Pack till Gears of War: Ultimate Edition
- Den exklusiva karaktären Vintage Del till flerspelarlägena
- Exklusivt Vintage VIP Pack
- Obegränsad åtkomst till kartor
- Tidig åtkomst till en exklusiv VIP-spellista
- Sex stycken Gear Packs

Förbeställningserbjudandet gäller fram till och med 11 oktober 2016 på Xbox Store, Xbox.com samt hos deltagande återförsäljare.

Gears of War 4

Relaterade texter

Gears of War 4Score

Gears of War 4

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Det är äntligen dags för det efterlängtade Gears of War 4 att göra entré på marknaden. Oliver Thulin har hårdgranskat det för att se om det håller de höga förväntningarna...

0
OpTic mästare i Gears Pro Circuit San Diego

OpTic mästare i Gears Pro Circuit San Diego

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Om du gillar Gears of Wars esportscen, är du såklart välbekant med namnet OpTic Gaming eftersom de verkligen regerar denna gren. Nu har de återigen visat var skåpet ska...



Loading next content