Svenska
Gamereactor
nyheter
Killer Instinct

Ny Killer Instinct-strykpåse släpps imorgon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Iron Galaxy Studios har via Twitter utannonserat att vi inte behöver vänta särskilt länge till på nästa bråkstake från säsong tre av Killer Instinct. Redan imorgon släpps nämligen Mira till både PC och Xbox One. Om du köpt the Combo Breaker-pack så ingår hon, men Mira kan även som alla andra Killer Instinct-kämpar köpas separat.

Mira Fallegeros, som fulla namnet lyder, är en tvåäggstvilling till tidigare släppta figuren Maya. Hennes bakgrundshistoria berättar att hon offrade sig själv någonstans i Sibirien för att rädda livet på sin syster och omkom på kuppen. Men nu är hon tillbaka som blodtörst vampyr och att döma utifrån trailern nedan är hon inte av den gladlynta typen.

Nästa figur som släpps till Killer Instinct är Gargos som släpps nästa månad.

Som du säkert vet vid det här laget så är Killer Instinct en free to play-titel till både PC och Xbox One, så du kan lätt ladda ner och se om det är något för dig. Spelet har kraftigt förbättrats sedan det släpptes för två år sedan och en ny recension kommer sedan säsong tre är avslutad.

En av de mer unika funktionerna i spelet är att gratisfigurerna som finns tillgängliga roterar varje vecka, och för tillfället är det boxaren TJ Combo som kan spelas utan extra kostnad.

HQ
Killer Instinct

Relaterade texter

9
Killer InstinctScore

Killer Instinct

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas Mäki har sysslat med handgemäng och är nu redo att recensera uppföljaren till Rares kultklassiska slagsmålsspel Killer Instinct. Så här bra är det nya spelet...



Loading next content