Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 6

Nytt om Resident Evil 6 imorgon?

Capcom anordnar event för serien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Imorgon drar "The Resident Evil Experience" igång, ett event där Capcom låter fans spela två kommande spel i serien (Resident Evil: Operation Raccoon City och Resident Evil: Revelations). Det är i sig ingen anledning till att börja hoppas på en eventuell utannonsering av Resident Evil 6, men under de senaste dagarna har en anonym blogg fört en viral marknadsföring som fått oss att börja hoppas.

På bloggen, som går under namnet No Hope Left, har ett antal bilder postats med mystiska symboler och meddelanden som skådats över hela världen. Det finns även ett videoklipp av en asiatisk kvinna som ber om hjälp, och redan förra året kunde vi rapportera om att Resident Evil 6 skulle kunna utspela sig i just Kina.

Egentligen finns inga bevis som tyder på att No Hope Left har någonting med Resident Evil att göra, men datumet "19.01.12" återfinns ett antal gånger på de kryptiska bilderna. Ett datum som alltså stämmer överens med Capcoms event. Oavsett vad det handlar om så bör vi veta sanningen imorgon, och till dess är det bara att vänta.

Resident Evil 6Resident Evil 6

Relaterade texter

Resident Evil 6Score

Resident Evil 6

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Oskar har skjutit fler zombies än vad hans samlade Facebook-vänner har fingrar och tår i Capcoms senaste skräckäventyr...

Nya försäljningssiffror från Capcom

Nya försäljningssiffror från Capcom

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Så har även Capcom lämnat sin kvartalsrapport, och med det en trave nya försäljningssiffror. Bäst har det gått för Resident Evil 6 som nu sålt 4,9 miljoner ex, vilket...



Loading next content