Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1

Battlefield 5: Nya spekulationer om tidseran

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ikväll 22:00 är det äntligen dags att få veta mer om svenska Dice kommande Battlefield-spel. Det har varit hyggligt förskonat från läckor, även om en del sipprat ut med tämligen motstridiga uppgifter. Ett av dessa rykten gör gällande att det ska utspelas under första världskriget med en premiär den 26 oktober.

Med bara ett fåtal timmar kvar tills utannonseringen har kryptiska tweets nu börjat leta sig ut, där ett av dem kommer från Ben Cousins som tidigare jobbat för Dice. Cousins ​​twittrade en länk till Wikipedia-sidan för ett spel kallat Codename Eagle, ett actionspel som utspelas i en alternativ version av första världskriget och som utvecklades av Game Refraction, vilka senare gick samman med just Dice.

Dessutom spär officiella Twitter-kontot för Battlefield på spekulationerna genom att skriva: You'll learn whether it's set in the past in the very near future, Mars. You'd better be present for this one.

Därmed låter det som att ryktet som säger att spelet ska utspelas i i flera tidseror faktiskt stämmer. Till det kommer gårdagens teaser-trailer som tycktes antyda att det vankas andra världskriget.

Som om inte det vore nog har Microsoft via Xbox Store läckt nedanstående bild som tyder på att det blir historiska krig:

Battlefield 1

Bara spekulationer såklart, men 22:00 ikväll får vi svaret och Gamereactor är på plats och kommer rapportera.

HQ
Battlefield 1

Tack VG24/7

Relaterade texter

Battlefield 1Score

Battlefield 1

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Medan industrin tågar framåt, mot futurism och science fiction, tar Dice några steg tillbaka för att återbesöka kriget som förändrade allt. Oliver Thulin har satt betyg på Battlefield 1...

5
Battlefield 1 får 4K-stöd till Xbox One X

Battlefield 1 får 4K-stöd till Xbox One X

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Via det officiella Twitter-kontot för Battlefield 1 får alla ägare av Xbox One X nu goda nyheter. Där meddelas nämligen att Dice just nu filar på en 4K-uppdatering till...



Loading next content