Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 6

Resident Evil 6 utannonserat

Chris och Leon reser jorden runt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Precis som vi rapporterade igår så var det en utannonsering av Resident Evil 6 som bloggen No Hope Left räknade ner till. Capcom har nu officiellt visat upp spelet och den första trailern har redan släppts. Vad vi vet än så länge är att det finns ett antal spelbara karaktärer vars vägar kommer att korsas. Chris Redfield och Leon S. Kennedy återvänder bland annat.

Det har gått 10 år sedan Raccoon City-incidenten och USA:s president har bestämt sig för att avslöja sanningen bakom det hela. Presskonferensen drabbas dock av en biologisk terrorattack, och när Leon S. Kennedy anländer till platsen tvingas han vittna presidentens nya skepnad.

Resident Evil 6
Logotypen till Resident Evil 6.

Den här gången har ondskan spridit sig till många platser på jordklotet, och Capcom har försökt hitta en balans mellan seriens skräckrötter och de senaste iterationernas mer actionpackade upplägg. I trailern kan vi se Leon besöka en småstad full med infekterade zombies, och dessa sekvenser ser ut att vara väldigt atmosfäriska. Vi kan även se Chris ta sig ann beväpnade bioterrorister och diverse monster i Kina, tillsammans med sina gruppmedlemmar.

Resident Evil 6 är tänkt att släppas till PC, Playstation 3 och Xbox 360 den 20 november. Vi kan nog vänta oss mer information om spelet inom de närmsta dygnen, men ni spana in den första trailern redan nu:

HQ

Relaterade texter

Resident Evil 6Score

Resident Evil 6

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Oskar har skjutit fler zombies än vad hans samlade Facebook-vänner har fingrar och tår i Capcoms senaste skräckäventyr...

Nya försäljningssiffror från Capcom

Nya försäljningssiffror från Capcom

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Så har även Capcom lämnat sin kvartalsrapport, och med det en trave nya försäljningssiffror. Bäst har det gått för Resident Evil 6 som nu sålt 4,9 miljoner ex, vilket...



Loading next content