Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2

Battlefield 2 dröjer till juni

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Samtidigt som Digital Illusions redovisade ett positivt resultat för 2004 lätt man meddela att släppet av Battlefield 2 numera är satt till juni.

"Under 2005 planeras minst två spellanseringar; Battlefield 2 för PC och Battlefield: Modern Combat för Xbox, Playstation 2 samt Microsofts kommande plattform.

Battlefield 2:s lanseringsdatum har nu fastställts till juni 2005. Det innebär att Digital Illusions inte har några spellanseringar under det första kvartalet innevarande år."

Digital Illusions gjorde ett resultat på 19, 5 miljoner kronor efter skatt under 2004 att jämföras med 32,7 miljoner kronor. Det lägre resultatet var främst ett resultat av lägre royaltyintäkter och engångskostnader för flytten från Göteborg till Stockholm.

Så här skriver Digital Illusions om framtiden och de kommande formaten:

"Spelbranschen genomgår en stor förändring för att anpassa sig till det teknikskifte som kommer när nästa generations konsoler lanseras på marknaden, troligtvis i slutet av 2005 och 2006/2007.

För att säkerställa en fortsatt expansion under de närmaste åren och för att klara övergången till nästa generations konsoler, kommer Digital Illusions att ha ökat fokus på att utveckla teknik och arbetsprocesser som är anpassade till de kommande plattformarna. Inom ramen för spelprojekt för nästa generations plattformar kommer ny teknik och nya verktyg att behöva tas fram. Det innebär lägre vinstmarginal i utvecklingsprojekten under de kommande åren, samtidigt som den teknik och de verktyg som utvecklas kan återanvändas i framtagandet av efterföljande spel inom samma plattformsgeneration."

Battlefield 2Battlefield 2Battlefield 2Battlefield 2
Battlefield 2Battlefield 2Battlefield 2Battlefield 2

Relaterade texter

Battlefield 2Score

Battlefield 2

RECENSION. Skrivet av Lars Jensen

Digital Illusions fastställer återigen att man är kungar på onlineskjutare. Battlefield 2 är bäst helt enkelt!

4
Upplev Falklandskriget i Battlefield 2

Upplev Falklandskriget i Battlefield 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Project Reality heter en av de mer populära moddarna till Battlefield 2 och i den senaste utgåvan har Falklandskriget lagts till, komplett med brittiska och argentinska...



Loading next content