Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA Online kommer inte att finnas kvar för alltid

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Rockstar Games har länge solat sig i strålarna från Grand Theft Auto Vs online-läges succé men nu verkar det som att de inte har planer på att fortsätta med det allt för länge till.

GTA Online, sett som ett helt eget spel av många blev snabbt en succé efter lanseringen och har dragit in enorma summor på enbart mikrotransaktioner (ungefär 4,2 miljarder). Trots dessa galna siffror berättade Strauss Zelnick (CEO Take-Two) att planen från början var att låta GTA Online vara en tillfällig spelupplevelse. Han fortsatte att berätta hur viktigt det var att de höll sig till dessa tankebanor för spelseriens framtid. Zelnick uttalade sig med ett starkt:

"We do expect GTA Online's results to moderate because October will be three years since we released it. Not only was it not our intention that GTA Online was permanent, but it's important that it not be permanent. We have to rest the franchise at some point."

Rockstar har varit konsistenta med sina franschise-pauser tills GTA Online. De har aldrig förväntats pumpa ut årliga spel och detta har lett till matiga kampanjer och spel som fansen älskat i många år istället för att gå vidare och vänta på nästa.

Det finns ingen information angående när onlinestödet dras in men det står klart att det inte kommer att finnas där för alltid. Vad tycker du om Rockstars framtida planer på ett skrotat onlinestöd?

Grand Theft Auto V

Tack, Gamespot

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content