Svenska
Gamereactor
nyheter

En mer kraftfull Playstation 4 bekräftad av Sony

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ingen har väl missat ryktena som gör gällande att en mer än dubbelt så kraftfull modell av Playstation 4 är på väg med arbetsnamnet Neo. Nu har Sony äntligen bekräftat att uppgifterna stämmer till Financial Times. Det är självaste Andrew House, president and global chief executive of Sony Interactive Entertainment som utannonserar enheten officiellt och säger att den ska samexistera med nuvarande Playstation 4. House lägger till:

"All games will support the standard PS4 and we anticipate all or a very large majority of games will also support the high-end PS4."

Båda konsolerna kommer fungera med Playstation VR och de flesta spelen ska fungera på båda enheter. Just det har oroat många spelare, och det återstår att se hur det beskedet tas emot. Enheten kommer dock inte att visas på E3, vilket det tidigare ryktats om.

Financial Times berättar också att Neo kommer kunna visa 4K-innehåll, men vi utgår från att det handlar om video. Avslutningsvis säger House att detta inte är slutet på konsolgenerationer. De har inte tänkt uppgradera likt en PC, utan dessa båda varianter är vad som ska säljas framledes.

En mer kraftfull Playstation 4 bekräftad av Sony


Loading next content