Svenska
Gamereactor
nyheter
Guild Wars 2

Enorma krig i Guild Wars 2

Tre servrar kan slåss under två veckor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Guild Wars 2 börjar kännas allt mer som en verklighet och allt mindre som ett framtida skutt för onlinerollspelsgenren. På Arena Nets blogg skriver Mike Ferguson om world vs. world-systemet som ska låta tre hela servrar kriga mot varandra i slag som varar under tvåveckorsperioder med över 300 spelare samtidigt. Tävlingsmänniskorna i oss väcks förstås till liv utan nåde och vi ser redan potentialen för en framtida Leeroy Jenkins som kommer att få originalet att blekna.

Inlägget är så långt och detaljerat att det skulle ta en hård arbetsdag att redogöra för allt men den kanske mest intressanta detaljen är faktumet att alla spelare automatiskt kommer att uppnå den styrka som motsvarar en spelare på level 80 under world vs. world-strider. För att det ska kännas rättvist kommer en karaktär på level 1 inte att vara riktigt lika stark som någon som faktiskt kämpat sig till level 80 men det ska inte finnas någon anledning att oroa sig, hävdar Arena Net.

"Alla kan hjälpa till med något. Vem som helst kan bemanna en ballista eller hjälpa till att förstöra en mur."

Nämnde vi att vi drar igång med betatestningen av Guild Wars 2 redan imorgon? Jodå! Vi får inte säga något än men en förhandstitt och massvis av info är givetvis att vänta.

Guild Wars 2

Relaterade texter

Guild Wars 2Score

Guild Wars 2

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Redaktionens fanatiska onlinerollspelare Oskar Nyström har testat grundligt och vet nu precis vad Tyria har att bjuda på

0
Rapport: Guild Wars 3 har fått grönt ljus

Rapport: Guild Wars 3 har fått grönt ljus

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Guild Wars 2 släpptes redan 2012, och även om detta onlinerollspel fått mycket innehåll sedan dess, har fansen undrat när eller till och med om Guild Wars 3 någonsin...



Loading next content