Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 3

Ännu mer DLC till Gears of War 3

Forces of Nature står på tur

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gears of War-tåget lunkar fortfarande på, till synes helt oberört av faktumet att det inte skett några särskilt övergripande förändringar i multiplayern genom trilogin och allt nedladdningsbart material därtill. Så kan det gå när man skapar en helt unik multiplayerupplevelse. Bra jobbat, Epic!

Härnäst på tur står DLC-paketet Forces of Nature som ska släppas lös 27 mars och använda moder naturs grymma hänsynslöshet för att skapa lite variation. Totalt ska vi bjudas på fem nya banor varav tre är helt nya och två står för återanvändande av Raven Down (Gears of War) och Jacinto (Gears of War 2).

Alla tre nya banor kommer att använda väder och naturen för att skapa unika förhållanden såsom översvämningar, stormar, jordbävningar och dimma. Hela paketet kommer att vara det sista i Gears of War 3 Season Pass men går också att köpa separat för 800 MS Points.

Gears of War 3
Dessa fyra nya karaktärsmodeller ingår i Forces of Nature. Likaså sju nya vapen-skins.

Relaterade texter

Gears of War 3 - Raam's ShadowScore

Gears of War 3 - Raam's Shadow

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

I denna nedladdningsbara Gears of War 3-kampanj har Mathias Holmberg haft det tvivelaktiga nöjet att få återbekanta sig med en av spelvärldens mest ökända slutbossar...

Gears of War 3Score

Gears of War 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Marcus Fenix drar återigen på sig bandana och Lancer för att rädda världen, hitta sin farsa och spränga såväl Lambent som Locust



Loading next content