Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 3

Mass Effect 3 i rymden på riktigt

EA skickar ut exemplar i världsrymden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mycket ska man läsa innan ögonen oundvikligen trillar ur. Tydligen ska EA skicka ut ett par kopior av Mass Effect 3 i rymden(!) per luftballong och låta hela kalaset sjunka ned i lunkande takt över New York, San Francisco, Las Vegas, Berlin, London och Paris om bara någon vecka.

Blotta tanken på att äga en kopia som faktiskt varit på vallfärd i världsrymden får det att kittla lite lätt mellan ljumskarna, men hur ska du göra för att ha en rimlig chans? Först och främst bör du åka till någon av tidigare nämnda städer. Därefter bör du kika på Mass Effects officiella hemsida där varje kopia går att följa via GPS-sändare. När ett spel har stått still på kartan en stund är det en förmodad indikation på att det ligger och väntar på dig precis där. Förhoppningsvis inte i en sjö eller i någons bostadsrätt.

Vi ser redan framför oss hur horder av science fiction-törstande fans liksom knör sig fram med vassa armbågar likt en moder vars barn är i nöd, och vi gillar det.

Mass Effect 3
Här ser vi en som är redo att slåss för sitt exemplar.

Relaterade texter

Mass Effect 3: Special EditionScore

Mass Effect 3: Special Edition

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags för Nintendo-spelarna att få avnjuta finalen av Biowares rollspelsepos. Vi har recenserat och tagit reda på vad Wii U Gamepad kan tillföra äventyret...

Mass Effect 3Score

Mass Effect 3

RECENSION. Skrivet av Daniel Steinholtz

En av de mest upphaussade uppföljarna någonsin är nu äntligen här. Infrias de enorma förväntningarna? Steinholtz har konverserat, flörtat och skjutit sig till svaret i Mass Effect 3



Loading next content