Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Call of Duty till PS Vita i höst

Sony avslöjar Activisions planer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om det väl knappast kommer som någon total chock med tanke på att Activision brukar släppa Call of Duty till allt som bara ens avlägset liknar en spelenhet, så har Sony nu bekräftat att PS Vita också kommer att få en version.

Det Guy Longworth på Sonys amerikanska marknadsavdelning för Playstation som i en intervju med Gametrailers säger: "Of course in the autumn, they're really looking forward to Call of Duty on Vita, and we think that's going to be an absolute game-changer for the platform."

Call of Duty är ju som bekant enormt stort och med tanke på att starka rykten tyder på att det blir Call of Duty: Black Ops 2, uppföljaren till världens bäst säljande (och även snabbast säljande) actionspel så är det såklart goda nyheter för PS Vitas framtid.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterade texter

Call of Duty: Black Ops 2 (Wii U)Score

Call of Duty: Black Ops 2 (Wii U)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det blivit dags att bekämpa framtida elakingar i Call of Duty-världen med Wii U Gamepad. Jonas har gett sig i kast med att ge Raul Menendez på tafsen i Call of Duty: Black Ops 2...

Call of Duty: Black Ops 2Score

Call of Duty: Black Ops 2

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Då var det dags igen. Spelindustrins obestridda actiongigant är tillbaka, men den här gången har Call of Duty tagit steget in i framtiden. Mathias har satt betyg på årets största actionrökare...



Loading next content