Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny

DJ-duon Bassjackers berättar om ny Destiny-inspirerad låt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Duon Bassjackers kommer från nederländerna och sysslar med elektronisk musik. De är även ordentliga Destiny-fans och har dagen till ära då den nya Destiny-expansionen kommer släppt en låt med tillhörande musikvideo som handlar om Bungies onlineskjutare. Bassjackers står bakom stora electro/house hits som "Fireflies" (featuring Luciana), "What we Live For" (with Afrojack) and "Memories" (with KSHMR) Vi ringde upp och ställde några frågor till Ralph van Hilst:

Så, ni är uppenbarligen stora fans av Destiny?
- Japp, defintivt. Jag har spelar mycket och gör det varje chans jag får och när min flickvän tillåter.

Hur länge har du spelat?
- Jag hoppade in ett par månader efter att spelet släpptes, precis innan The Dark Below-expansionen släpptes. Tror jag.

Vad fick er att göra en låt om spelet?
- Jag är ett stort fan och lärde känna lite folk hos Bungie och Activision och det har varit en tanke hos mig att göra någonting Destiny-relaterat för det har varit en såpass stor del av mitt liv. Vi snackade ihop oss och bestämde oss för att göra en låt och sedan lät vi fantasin flöda och vi har försökt att fånga spelets action och energi i låten och texten. Destiny handlar om att ta vara på sitt eget öde och det försöker vi förmedla med låten. Själva actiondelarna i Destiny går att jämföra med en liveshow som en DJ gör.

Kan du berätta lite om videon?
- Som det går att se i videon försökte vi föra in lite av spelvärlden i en liveshow och du kan se oss ha på oss utrustning från spelet och vissa har läskiga ögon. Vi försöker ytterligare göra kopplingen mellan Destiny som spel och öset på dansgolvet.

Kan vi förvänta oss fler Destiny-relaterade låtar i framtiden?
- Vi har ingenting planerat just nu men vi är riktigt stora fans av spelet och vi skulle vilja göra någonting mer, men vi har ingenting i görningen just nu.

Vilket är ert bästa minne från spelet?
- Jag skulle vilja säga när jag äntligen lyckades ta kål på raidbossen Crota för det var riktigt svårt och jag slet länge med det. Ja, jag säger Crota.

Låten finns ute idag på de ställena du konsumerar musik och videon kan du se på denna länk.

Destiny

Relaterade texter

9
Destiny: Rise of IronScore

Destiny: Rise of Iron

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Redaktionens Destiny-proffs har mumsat på den senaste expansionen dygnet runt sedan det släpptes och satt betyg...

0
Inga fler uppdateringar till Destiny

Inga fler uppdateringar till Destiny

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bungie har inte hymlat med att tillägget Age of Triumph skulle bli den sista stora uppdateringen till Destiny, och nu har de definitivt slagit fast detta på sin hemsida...

3
Funko utannonserar Destiny-kollektion

Funko utannonserar Destiny-kollektion

NYHET. Skrivet av Lisa Dahlgren

Ännu en spelserie hakar på figur-trenden med Funko. Den här gången är det Destiny-karaktärer som får helt andra proportioner och stängs in i små lådor för att sedan...



Loading next content