Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1

Redan hacker-problem i Battlefield 1?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Battlefield 1 släpps inte förrän i slutet av veckan, men det tycks redan vara problem med fuskare, att döma utifrån de som spelar den tidiga versionen till PC via tjänsten Origin Access. Källan är Reddit och det finns gott om klagomål som denna som säger att hackare stöttes på redan efter tre matcher. En annan säger sig ha mött tre av dessa fuskare under de två första timmarna.

Ytterligare en skriver att FairFight och Punkbuster inte räcker för att få bort dem och att de också stött på myglare, där denna användare helhjärtat instämmer.

Lyckligtvis finns det även folk som inte stött på hackare och de som drabbas negativt är såklart mer benägna att klaga, så det är sannolikt inte i närheten av att vara representativt. Har du stött på problem i PC-versionen av Battlefield 1?

Battlefield 1

Relaterade texter

Battlefield 1Score

Battlefield 1

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Medan industrin tågar framåt, mot futurism och science fiction, tar Dice några steg tillbaka för att återbesöka kriget som förändrade allt. Oliver Thulin har satt betyg på Battlefield 1...

5
Battlefield 1 får 4K-stöd till Xbox One X

Battlefield 1 får 4K-stöd till Xbox One X

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Via det officiella Twitter-kontot för Battlefield 1 får alla ägare av Xbox One X nu goda nyheter. Där meddelas nämligen att Dice just nu filar på en 4K-uppdatering till...



Loading next content