Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy

Team Meat om Wiiware och Eshop

"Begränsningarna är förskräckliga"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Team Meat, som ligger bakom det hyllade Super Meat Boy, har talat ut om Nintendos Wiiware-tjänst och dess motsvarighet på 3DS, Eshop. Studion menar att begränsningarna på Wiiware är förskräckliga, då Nintendo endast tillåter spel på 40MB att släppas. Som följd lades den planerade Wii-versionen av Super Meat Boy ner.

"Super Meat Boy would have been on WiiWare if we could have had just a few more megabytes of space - you can only compress stuff so much before you have to start cutting out huge parts of your game. Unfortunately, at that point, it just isn't worth the time," säger Tommy Refenes från Team Meat i en intervju med Nintendo Gamer.

Eshop å andra sidan har en begränsning på 2GB, vilket är rimling enligt Team Meat. För tillfället utvecklar de spel till Nintendo 3DS, och hoppas kunna släppa dessa till Wii U i framtiden också. Det vill säga om Nintendo inte är lika hårda med formatets nedladdningsbara tjänst som de varit med Wiiware.

Super Meat Boy
Vågar vi hoppas på ett Super Meat Boy till Nintendo 3DS?

Relaterade texter

Super Meat BoyScore

Super Meat Boy

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

En ruggigt utmanande plattformspärla där en köttpojke har huvudrollen har gjort Elfving lyrisk. Läs hans recension av hur glad man kan bli av att dö på sågblad, om och om igen...

0
Super Meat Boy släpps till Wii U i maj

Super Meat Boy släpps till Wii U i maj

NYHET. Skrivet av André Wigert

Väldigt snart är det färdigväntat för er som längtat efter att spränga världens bästa superköttbit till strimlor genom utmanande plattformsbanor. Team Meat har talat ut,...



Loading next content