Svenska
Gamereactor
nyheter

Deadpool 2 förlorar sin regissör

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Deadpool gjorde storsuccé när den gick upp på biograferna i början av året och drog in drygt 786 miljoner dollar över hela världen. En sjyst summa för en film som i jämförelse med andra superhjältefilmer låg på ungefär samma nivå som en svensk polisfilm rent budgetmässigt. Med den trevliga avkastningen på investerat kapital kom givetvis också utannonserandet av en uppföljare.

Men den kommer att få klara sig utan regissören Tim Miller som under gårdagen valde att kliva av jobbet efter vad The Hollywood Reporter beskriver som den kanske flitigast nyttjade termen i Hollywood: Creative differences. Tydligen har Miller och Ryan Reynolds olika åsikter om hur uppföljaren ska se ut och därför har Miller valt att hoppa av tåget.

I nuläget är det inte klart med någon ny regissör, men det lär inte dröja länge innan det utannonseras vem som tar över registolen. Jag tippar på Matthew Vaughn, men lägger in en fet skrällvarning på Walt Becker som en gång för jättelängesen regisserade Reynolds i Van the Man.

Deadpool 2 förlorar sin regissör


Loading next content