Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo: The Master Chief Collection

GR Sverige Live: Oliver firar Master Chiefs femtonårsdag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Halo-serien är nu hela femton år gammal, om det ens går att förstå. Ett och ett halv sekel har gått sedan vi för första gången fick stifta bekantskap (och kärlek) med Master Chief, ringvärlden, Covenant-arméerna, plasmagranater och givetvis allas favorit bland artificiella interlligenser, Cortana.

Vi på Gamereactor är i mångt och stort enorma fans av Bungies serie och en sådan högtidlig händelse får ju givetvis inte gå ofirad. Därför kommer Oliver på veckans GR Sverige Live-program plocka fram Halo: The Master Chief Collection och spela favorituppdragen ur Master Chiefs eskapader.

Vi vill inte redan nu avslöja vilka specifika uppdrag som ska spelas men vi lovar att The Silent Cartographer är det första stoppet, följt av en bana ur varje spel i ordning.

Om du är sugen på en nostalgisk rundtur med en rolig inblick i hur serien utvecklats sedan debuten, samt lite göteborgskt snicksnack vid sidan av bör du givetvis inte missa detta.

Som vanligt är det klockan 19:00 på vår livesida som gäller. Kom och gör oss sällskap och tjöta Halo-minnen med dina internetvänner i kommentarsfältet.

Halo: The Master Chief Collection

Relaterade texter



Loading next content