Svenska
Gamereactor
nyheter
Gears of War 4

Microsoft presenterar decemberuppdateringen till Gears of War 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft har idag presenterat vad som är på gång den närmsta tiden till Gears of War 4 i och med decemberuppdateringen som släpps på tisdag. Bland annat kan vi, precis som förra månaden då Checkout och Drydock släpptes, se fram emot två nya banor som kan beskådas i varsin trailer nedan.

Den första heter Speyer och beskrivs som "a still image of pre-Locust War life". Det finns en uppsjö av vackra detaljer att spana in,liksom lyxiga torg och liknande. Den andra banan heter Glory och låter oss kriga på Cogs hemmaplan bland riktiga muskedunder som en väl tilltagen kanon.

Banorna läggas till i spellistorna den 13 december, då Gridlock och Relic istället plockas bort. Banorna kan dock köpas separat om de utan säsongspass vill kunna fortsätta spela sådana som inte är med i den ordinarie rotationen. Utöver detta kommer även ett system med dagliga utmaningar, tydligare feedback från Gnasher-träffar, vertikalt delad skärm för de som spelar på Windows 10 och förbättringar av ljudeffekterna från fotsteg.

De som har säsongspass kan se fram emot att tjäna mer XP genom att spela den kommande Developers Playlist och det blir också något som kallas Gearsmas där du kan låsa upp juliga saker genom att spela samt att det vankas "a wintery twist on a classic Gears of War weapon".

Fram till och med den 28 december är det 33% rabatt på Gears of War 4, så nu är ett bra tillfälle att haka på om du inte redan gjort det. Vår recension hittar du här om du vill veta mer.

HQ
HQ
Gears of War 4

Relaterade texter

Gears of War 4Score

Gears of War 4

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Det är äntligen dags för det efterlängtade Gears of War 4 att göra entré på marknaden. Oliver Thulin har hårdgranskat det för att se om det håller de höga förväntningarna...

0
OpTic mästare i Gears Pro Circuit San Diego

OpTic mästare i Gears Pro Circuit San Diego

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Om du gillar Gears of Wars esportscen, är du såklart välbekant med namnet OpTic Gaming eftersom de verkligen regerar denna gren. Nu har de återigen visat var skåpet ska...



Loading next content