Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo 5: Guardians

Imorgon släpps den största Halo 5-uppdateringen hittills

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var ett tag sedan Halo 5 uppdaterades, men nu är 343 Industries äntligen i farten igen. Imorgon släpps nämligen den smällfeta patchen Monitor's Bounty, en tidig julklapp till alla som älskar Forge och Custom Games i Halo 5.

Uppdateringen bjuder bland annat på en helt ny Forge-värld med ökentema kallad Barren, möjligheten att observera matcher utan att delta i dem, ett dussintal nya Forge-föremål, en serverlista för Custome Games, ett nytt spelläge som möjliggör skapandet av minispel via Forge, granatkastaren ni kanske minns från Halo: Reach samt det ökända Sentinel Beam-vapnet. Utöver detta tillkommer en rad nya vapenskins, rustningar och uppdateringar till Matchmaking-playlisten.

I samband med Monitor's Bounty blir det även möjligt att ändra utroparens röst för multiplayer-matcher, som du tröttnat på den klassiska stämman som kommenterat Halo-matcher sedan 2001 kan du nu byta ut den mot andra karaktärers röster. Bland annat Buck från Halo 5-kampanjen eller vad sägs om en Grunt? Nu man kan dessutom köpa REQ-paket och skicka dessa som gåvor till vänner, ifall man känner sig extra givmild under juletid.

Halo 5: Guardians

Relaterade texter

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

R E W I N D ! Sex år efter premiären av Halo 5: Guardians backar vi bandet och ändrar betyget på den kanske svagaste delen i Bungies ultrapopulära spelserie...

Top 10: Halo-vapen

Top 10: Halo-vapen

ARTIKEL. Skrivet av Petter Hegevall

Det finns så otroligt, otroligt många riktigt välgjorda vapen i Bungies numer anrika actionserie. Hegevall har korat sina tio favoriter...



Loading next content