Svenska
Gamereactor
nyheter

James Cameron och Tim Miller jobbar på ny Terminator-film

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

James Cameron har för tillfället händerna fulla med de drygt fyrtiosex Avatar-uppföljarna som han jobbar med, men enligt Deadline kan Cameron även vara på väg tillbaka till filmserien som en gång i tiden fick hans karriär att skjutas i höjden.

Det är såklart Terminator vi pratar om. En filmserie som Cameron under flera år saknat rättigheterna och därför inte haft så mycket att säga till om, men under 2019 får han tillbaka delar av rättigheterna, vilket gjort att intresset för en Terminator-film med Cameron inblandad plötsligt vaknat till liv. Enligt källor vill Cameron ha med Deadpool-regissören Tim Miller på ett hörn, om det då rör sig om ett samarbete där Cameron producerar och Miller regisserar eller tvärtom förtäljer inte historien, men med tanke på att Cameron har så fullspäckat schema med Avatar-uppföljarna känns det förstås mer troligt att han kommer ta sig an en producent- eller manusförfattarroll i projektet. Hur som helst är det glada nyheter att Cameron återigen visar intresse för Terminator, en filmserie som förtjänat ett betydligt bättre öde än allt som hänt efter briljanta Terminator 2: Judgment Day.

Samtidigt hyllade Cameron ju Terminator: Genisys häromåret, så det kanske är lika bra att skruva ned förväntningarna några hekton...

James Cameron och Tim Miller jobbar på ny Terminator-film


Loading next content