Svenska
Gamereactor
nyheter
DMC Devil May Cry

"Jag har inget emot stora bröst"

Men de kommer inte finnas i Devil May Cry

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I en purfärsk intervju med PSM3 berättade Ninja Theorys designchef, Tameem Antoniades, att han inte har något emot stora bröst men att han planerar att bredda Devil May Cry genom att stimulera på "andra plan". Japp. Den här nyheten blev precis sexuell.

"Om det är sant att medelåldern för konsolspelare idag är runt 30 - vilket jag till fullo tror på - kan vi inte använda oss av billiga knep för att försöka locka publik," berättade Antoniades och fortsatte:

"Jag har ingenting emot stora bröst - jag skulle vilja vila huvudet mot ett par just nu - men om vi ska stimulera spelaren på flera plan finns det bättre sätt att göra det. Tittar man på dagens kvinnliga filmstjärnor är det oftast de med mindre bröst som folk verkligen finner attraktiva, och det gäller att vara attraktiv på flera plan."

Huruvida Antoniades syftar på att han gillar kvinnobröst, mansbröst eller rentav kycklingbröst framgår inte riktigt, men vi tror oss veta svaret. Hur som helst kommer de inte att inkluderas i några större proportioner. Nu vet du.

DMC Devil May Cry

Relaterade texter

DMC Devil May CryScore

DMC Devil May Cry

RECENSION. Skrivet av Christofer Olsson

Allas vår Dante har bytt frisyr men är lika hungrig som någonsin förr på vanlig, hederlig demonslakt. Chrille har testat...

Ninja Theory lägger av med konsolspel

Ninja Theory lägger av med konsolspel

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Efter att ha släppt flera spel med fina betyg såsom Enslaved och DMC Devil May Cry, låter Ninja Theory nu meddela att de lägger av med konsolutvecklingen för att satsa på...



Loading next content