Svenska
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell: Blacklist

Ubisoft om nya Splinter Cell

Retribution går tillbaka till rötterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om nästa Splinter Cell inte alls är utannonserat och därmed officiellt inte ens är på gång har det både hunnit få en läckt titel, Splinter Cell: Retribution, samt att Ubisoft i omgångar pratat om det.

Den här gången är det förmodade producenten Jade Raymond som i en intervju med CVG berättar lite om vad vi kan vänta oss från Sam Fishers återkomst.

"It will have all of the action flick elements for sure, but we're trying to also explore something a little bit more interesting that is actually one of the themes that's at the root of the franchise historically, but never has been surfaced so much.", säger Raymond.

Format för spelet är inte bekräftade ännu (eftersom inte ens spelet är bekräftat), men det mesta talar för att även Playstation 3-ägare kommer få vara med och ha roligt denna gång.

Splinter Cell: Blacklist
Ser du fram emot mer Splinter Cell?

Relaterade texter

Splinter Cell: BlacklistScore

Splinter Cell: Blacklist

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Ubisoft Toronto tar i från tårna och backar delar av Splinter Cell-bandet medan de samtidigt sneglar på Modern Warfare och andra actiongiganter. Resultatet är ett bombastiskt, omfattande actionäventyr som tenderar att tråka ut i singleplayer men briljerar i co-op och i multiplayer



Loading next content