Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1

Granatmissbruket i Battlefield 1 på väg att fixas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du spelat Battlefield 1 online har du säkerligen stött på missbruket av granater som pågår. Tydligen verkar Dice ha hört klagomålen och tycka detsamma, för de har nu presenterat en ny CTE-patch via Reddit där bland annat detta ska tas itu med.

Möjligheten att få fler är det första det ska tas itu med som "part of an ongoing effort to address excessive use of explosive gadgets and grenades". För att åstadkomma har de nu bestämt sig för att ta tag i påfyllandet av dem så de inte ska vara lika lätta att få tag på, och Dice skriver att de likt "some gadgets, all grenades slowly resupply when out of ammo. This resupply is greatly sped up when near an ammo crate."

Här är de hålltider som gäller för påfyllande av granater:

Frag: 36 seconds
Light AT: 36 seconds
Impact: 36 seconds
Incendiary: 36 seconds
Gas: 27 seconds
Mini: 24 seconds
Smoke: 18 seconds

Annat som ändrats är att skära ned på antalet smoke, gas och minigrenades från två till en, och ammunitionsväskor ger inte längre granater. De skriver också att detta bara är början och att det kan bli tal om fler åtgärder längre fram. Listan innehåller även andra förändringar till spelet, men just granatfokuset tycks vara viktigast.

Tycker du att Battlefield 1 haft ett granatproblem, eller har det funkat bra som det är nu?

Battlefield 1

Relaterade texter

Battlefield 1Score

Battlefield 1

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Medan industrin tågar framåt, mot futurism och science fiction, tar Dice några steg tillbaka för att återbesöka kriget som förändrade allt. Oliver Thulin har satt betyg på Battlefield 1...

5
Battlefield 1 får 4K-stöd till Xbox One X

Battlefield 1 får 4K-stöd till Xbox One X

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Via det officiella Twitter-kontot för Battlefield 1 får alla ägare av Xbox One X nu goda nyheter. Där meddelas nämligen att Dice just nu filar på en 4K-uppdatering till...



Loading next content