Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect: Andromeda

Vinn ett ex av Mass Effect: Andromeda Collector's Edition - del 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Fråga 2: Ryder är spelets Pathfinder och huvudperson, även om det är en smickrande titel undrar vi nu vad din titel som expeditionsledare skulle vara?

HQ

Mass Effect: Andromeda är proppat av nya himlakroppar och outforskade planeter Om du skulle namnge en ny planet som du skulle bosätta dig på, vad skulle du döpa den till?

HQ

Igår var det äntligen dags för EA och Bioware att dundra ut den fjärde delen av Mass Effect-sagan på butikshyllorna. Vi låter dig nu få chansen att vinna en Collector's Edition-version av titeln genom att svara på tre stycken frågor. Frågorna kommer att dyka upp i tre nyheter som alla dessutom kommer att innehålla en videosnutt som vi satt ihop med hjälp av Gamereactor TV-teamet. Den första hittar du nedan och ditt svar vill vi se i form av en kommentar.

Mass Effect: Andromeda

Relaterade texter

Mass Effect: AndromedaScore

Mass Effect: Andromeda

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

Året är 2185 och mänskligheten har hittat till en avlägsen galax. Har Biowares succéserie Mass Effect hittat ett värdigt hem i Andromeda?

Bioware: Mass Effect-serien är inte död

Bioware: Mass Effect-serien är inte död

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Bioware arbetar för tillfället stenhårt på Anthem, och enligt samstämmiga rykten är i princip allt annat mer eller mindre lagt på is - inklusive Dragon Age 4. Det leder...



Loading next content