Svenska
Gamereactor
nyheter
Dark Souls

First 4 figures har presenterat tre olika Solaire of Astoria-statyer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att allt är död och bedrövelse i Dark Souls hade näst intill kunnat vara ett totalt objektivt påstående, om det inte vore för en viss herre som lös upp vår tillvaro med sin gentlemannajargong. From Softwares trevligaste, mest vältaliga NPC vi någonsin stött på, nämligen Solaire of Astoria. Statybyggarna First 4 Figures har tidigare knåpat ihop jycken Sif, och nu senast skrev vi om deras Majora-mask i naturlig storlek. Men frågan är om inte Solarie kommer bli den tjusigaste av dem alla?

Mannen med nävarna mot solen kommer i tre olika upplagor, där den största av dem mäts in på hela 54 cm över backen och har en prislapp på $345. Ryslig detaljrikedom utlovas som vanligt av First 4 Figures, så om du har ett fint intresse för Dark Souls och kanske en ännu finare plånbok ska du surfa över hit för att lägga en förbeställning - något vi gissar att Rob the 5 0 redan har hunnit göra?

Här nedan ser du de 3 olika figurerna, och det superfina paketet "Jolly Cooperation Super Combo Edition":

Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls
Dark Souls

Relaterade texter

Dark SoulsScore

Dark Souls

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

From Software följer upp supersvåra Demon's Souls med ett ännu tuffare rollspel. Försäljningsargumentet är "dö och dö igen" och Elfving har undersökt hur underhållande det konceptet egentligen är...



Loading next content