Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead Rising 4

Vi krossar zombies i Dead Rising 4 till PC

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Capcoms mustiga fyra (Dead Rising 4, alltså) har precis släppts till PC och detta firar Gamereactor TV-teamet genom att tillbringa lite tid med levande döda och en stryktålig fotograf.

Saxat från Gamereactors recension: Länk
"Ett favoritögonblick för undertecknad var när jag i spelets början snubblade över en gokartbana. Kändes som en sidoaktivitet men innan jag visste ordet av hade jag tagit plats i den minimala bilen och i uppskattningvis 5 kilometer i timmen, brände nedför den snitslade banan. De zombies som kom i vägen körde jag på, samtidigt som Frank kommentarer sitt eget handlade: "Generally awesome dude", exempelvis. Jag lyckades slå antalet varv på tid och fick som pris välja mellan en gokart eller en permobilliknande kundvagn vars korg var pimpad med julslingor. Jag valde sistnämnda och trots att den inte var den mest exceptionella zombieångvälten, fungerade den hjälpligt. Framför allt gav spelet mig valet att använda just denna, något som jag uppskattar."

HQ

Relaterade texter

Dead Rising 4Score

Dead Rising 4

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

"Samma terror år efter år", sjöng Just D. Julklappsruschen i Willamete Memorial Megaplex tar terror till en ny nivå, där köer lär bli ditt minsta problem. Andreas har shoppat...



Loading next content