Svenska
Gamereactor
nyheter
Crysis 3

Crysis 3 utannonserat

Mer svinsnygg action från Crytek

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Så var det äntligen utannonserat, Crysis 3, den senaste delen i Cryteks feta actionserie. Precis som tidigare fortsätter kriget i New York, men till skillnad från i Crysis 2 har staden nu kapslats in i en Liberty Dome skapat av ljusskygga Cell Corporation. Officiellt för att skydda folk och bekämpa Ceph, men i realiteten för att ta utomjordningarnas teknologi i jakten på världsherravälde.

Året är 2047 och megastaden är helt förvandlad till dyngsur regnskog med tät växtlighet, träskmarker och vilda floder. Prophet har utrustats med pilbåge och uppgraderad nanodräkt för att kunna tackla det utomjordiska hotet ännu en gång. Crytek utlovar sju distinkta miljöer, vilka man kallar Seven Wonders som kommer borga för en ultimat sandlåda för actionfans.

"Crysis 3 är en spännande mix av sandlåde-gameplay, avancerade strider och högteknologiska mänskliga och utomjordiska vapen, som shooter-fansen kommer att älska", berättar Crytek-bossen Cevat Yerli i pressreleasen

"Genom att dra nytta av den senaste CryENGINE-teknologin, kan vi leverera sju unika temamiljöer som erbjuder fantastiska och visuellt laddade spelupplevelser. Vi kan knappt bärga oss till dess att vi får sätta Crysis 3 i händerna på spelarna"., fortsätter Yerli.

Redan från och med idag kommer man att kunna förhandsboka Crysis 3: Hunter Edition. Där ges extramaterial till spelet som bland annat tidig access till kompositpilbågen, en XP-boost upp till level 5 när man spelar online, extra skins till pilbågen och extra dogtags. Crysis 3 släpps till PC, Playstation 3 och Xbox 360 tidigt 2013.

För den som vill veta mer om Crysis 3 redan idag gäller det att rusa ut och hämta senaste numret av Gamereactor där vi redan idag berättar allt du behöver veta. Först i världen.

Crysis 3
Crysis 3Crysis 3
Crysis 3Crysis 3
Crysis 3
Gamereactor 94 finns ute idag!

Relaterade texter

Crysis 3Score

Crysis 3

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Crytek brassar på med spelvärldens överlägset fetaste grafik i ett blytungt actionäventyr till bredden fyllt med episka moment. Redaktör Mäki har recenserat Crysis 3...



Loading next content