Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Vårt lag i Counter-Strike möter Crown Ladies i Gamereactor Live

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För ett antal år sedan hade vi på Gamereactor egna servrar till Counter-Strike: Source. Det blev en rejäl framgång med ett sammansvetsat community, och det är därför vi nu på nytt öppnat dem för Counter-Strike: Global Offensive.

Det går alltså utmärkt att spela på Gamereactors egna servrar och du gör det enkelt från framsidan (eller denna länk). Vi har även satt ihop ett eget lag som visat vad de går för vid flera tillfällen i Gamereactor Live, men nu står de inför sin största utmaning hittills.

Först ska de spela mot ett lag som Steelseries satt samman och den kampen pågår mellan 16:00 till 17:00 fredag eftermiddag. Därefter ska de ta sig an svenska laget Crown Ladies i strider mellan 17:00 till 18:00.

Gamereactor bjuder utöver det även på en helg smockad med Counter-Strike-action där du kan vinna fina priser. Spela på våra servrar från fredag 16:00 till midnatt på söndag och bli en av de tre bästa så har du chansen att ro hem:

1. Steelseries Rival 300 CS:GO Edition
2. QCK MASS Mousepad
3. QCK MASS Mousepad

God anledning att inte missa Gamereactor Live imorgon alltså. 16:00 drar vi igång och du följer som vanligt allt på vår livesida.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content