Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Läckt omslag till Black Ops 2?

Intressant bild från italiensk spelbutik

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För lite under en månad sen fick vi in de första ryktena om hur Call of Duty: Black Ops 2 kan komma att fungera i detalj. Där fick vi bland annat lära oss att en direkt uppföljare till omåttligt populära Call of Duty: Black Ops kommer att släppas den 6 november i år och att death streaks tagits bort helt. Dessa rykten bör dock tas med en nypa salt då det inte rör sig om några officiella uttalanden från vare sig Activision eller Treyarch.

Idag fortsätter ryktesspridningen med vad som skulle kunna vara den första titten på det slutliga omslaget, men som troligen inte är det.

Call of Duty: Black Ops 2

Bilden får det att ringa i alla varningsklockor vi äger och har då den först och främst föreställer ett Xbox 360-omslag klistrat halvdant över ett svart Playstation 2-fodral. Dessutom är ju solkatten placerad mitt i ansiktet på soldaten vilket är ett klassiskt och välanvänt knep när man vill förfalska och lura.

Samtidigt kan vi inte låta bli att fundera vart butiksägaren fick tag i en högupplöst version av den här bilden:

Call of Duty: Black Ops 2

Dessutom försöker butiken knappast kränga det där som ett färdigt spel utan lockar snarare till förhandsbokningar då det på italienska står följande:

"Förhandsboka nu!"

Och i hörnet:

"Endast ett exemplar per kund"

Datumet stämmer inte heller överens med det vi tidigare fått in i ryktesväg, men möjligheten finns förstås att spelet inte släpps samtidigt i Europa och USA då spelbranschen tenderar att släppa sina spel på olika datum i olika regioner.

Oavsett vad så är det alltid kul att se livstecken från Call of Duty: Black Ops 2. Om spelet faktiskt ska släppas i november i år är det onekligen dags för Activision att berätta om det inom en snar framtid.

Relaterade texter

Call of Duty: Black Ops 2 (Wii U)Score

Call of Duty: Black Ops 2 (Wii U)

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det blivit dags att bekämpa framtida elakingar i Call of Duty-världen med Wii U Gamepad. Jonas har gett sig i kast med att ge Raul Menendez på tafsen i Call of Duty: Black Ops 2...

Call of Duty: Black Ops 2Score

Call of Duty: Black Ops 2

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Då var det dags igen. Spelindustrins obestridda actiongigant är tillbaka, men den här gången har Call of Duty tagit steget in i framtiden. Mathias har satt betyg på årets största actionrökare...



Loading next content