Svenska
Gamereactor
nyheter
Lawbreakers

Cliffy utesluter inte Lawbreakers till Xbox One

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Somliga blev förvånade när Lawbreakers utannonserades till Playstation 4 igår - men inte till Xbox One (spelet är sedan tidigare bekräftat till PC). Producenten och studiochefen Cliff Bleszinski är nämligen mannen bakom Microsoft-exklusiva Gears of War och genom åren har Bleszinski haft goda relationer med Xbox-topparna i sociala medier.

Nu jobbar han dock alltså med Sony istället, men det verkar inte nödvändigtvis handla om någon permanent konsolexklusivitet. När en person kontaktade Bleszinski på Twitter för att fråga om Lawbreakers till Xbox One, svarade han: nothing says we can't be on it later...

En annan person kontaktade Bleszinski för att fråga om det kan bli tal om crossplay mellan PC och Playstation 4, vilket har hade ett tydligt svar på: No. Cross play is dumb, buddy. :)

Många menar att PC-spelare har en fördel vid crossplay eftersom tangentbord och mus är både snabbare och mer precisa, och tydligen instämmer Bleszinski i detta.

Vad tror du chanserna är att Lawbreakers kommer till Xbox One, och anser du att crossplay mellan format är en bra idé?

Lawbreakers

Relaterade texter

6
LawbreakersScore

Lawbreakers

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Cliff Bleszinskis arenaskjutare är äntligen här och Kim har utforskat hur det egentligen är att panga motståndare i viktlöst tillstånd...



Loading next content