Svenska
Gamereactor
nyheter
PlayStation All-Stars Battle Royale

Cole i Playstation All-Stars?

Det antyder i alla fall Eric Landis

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som att Infamous-hjälten Cole MacGrath kommer att vara med och gästspela i Sonys kommande Playstation All-Stars Battle Royale, skriver Vivid Gamer. Som källa anger de en Twitter-diskussion där Eric Ladin som spelar Cole säger att han är tillbaka i motion capture-dräkten för att spela just Cole igen men att det inte är för ett Infamous-spel.

Det lämnar inte särskilt många trovärdiga alternativ kvar, och att Cole ska vara med i Playstation All-Stars Battle Royale låter väl ganska troligt. Något som stärker uppgifterna ytterligare är det faktum att Eric Ladin snabbt tog bort sina Tweets när detta uppmärksammades, en åtgärd som brukar få motsatt effekt och snarast bör ses som att spekulationerna är sanna.

PlayStation All-Stars Battle Royale
Cole har vanan inne med fightinggästspel. Nyligen såg vi honom i Street Fighter X Tekken och i framtiden lär det sparkas stjärt i Playstation All-Stars Battle Royale.

Relaterade texter

Playstation All-Stars Battle RoyaleScore

Playstation All-Stars Battle Royale

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Om det stämmer att imitation är den finaste sortens komplimang, är Nintendo förmodligen väldigt smickrade just nu. Men Playstation All-Stars erbjuder mer än så. Vi har hårdtestat...



Loading next content