Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil: Revelations

Mer Resident Evil till Nintendo 3DS

Det antyder i alla fall nya rykten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det verkar som att Capcom har mer planer på att skämma bort den månghövdade Nintendo 3DS-publiken med fler skräckäventyr i Resident Evil-serien. Digital Spy skrev nämligen att ett spel kallat Resident Evil: Degeneration-Damnation-Downfall 3D skulle vara på väg att släppas sent i år där de båda filmerna Degeneration och Damnation skulle ligga på kassetten (precis som Tekken-långfilmen följde med Tekken 3D Prime Edition) tillsammans med spelet Downfall.

Sistnämnda lär ska utspelas mellan del 5 och 6 och ha Claire Redfield i huvudrollen. Hastigt och lustigt försvann dock nyheten, vilket på internetspråk ofta brukar betyda att det faktiskt var korrekta uppgifter. Detektiverna på Neogaf hann dock se allt och är de som levererat nu denna historia.

Resident Evil: Revelations
Senaste spelet i serien till Nintendo 3DS, Resident Evil: Revelations, var grymt bra. Så vi håller tummar och tår för att detta rykte är en av Capcoms E3-överraskningar.

Relaterade texter

Resident Evil: Revelations HDScore

Resident Evil: Revelations HD

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Jill Valentine åker på kryssning än en gång i denna HD-konvertering av Capcoms bärbara monsterslakt. Mathias har satt betyg på Resident Evil: Revelations - Unveiled Edition

Resident Evil: RevelationsScore

Resident Evil: Revelations

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Blodet rusar mot huvudet. Adrenalinet åker snålskjuts och hindrar benen från att vika sig. Oskar har satt betyg på Revelations...



Loading next content