Svenska
Gamereactor
nyheter
WWE 2K18

Första detaljerna kring WWE 2K18

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Utgivaren 2K har delat med sig av de första detaljerna gällande kommande wrestling-kalaset WWE 2K18, och Visual Concepts executive producer Mark Little menar att rejält arbete lagts ner på detaljerna.

Först och främst lär du glädjas över det faktum att Creation Suite blivit betydligt mer utbyggt där du nu även kan skapa matcher och kombinera det med möjligheten att göra en egen wrestler, arena och videofunktioner. Om du tycker det är viktigare med MyPlayer och My Career så har även dessa byggts ut med fler kampstilar samt ett nytt system för uppgraderingar och utveckling. Sistnämnda spelläge har nu dessutom fått en helt ny story och möjligheten att gå fritt backstage där du kan interagera med andra fribrottare och personal.

Dessutom har spelläget Road to Glory lagts till där spelare får möta varandra med sina MyPlayer-karaktärer för att kvalificera sig till WWE pay-per-views.

Dessutom kan vi enligt utvecklarna se fram emot "spectacular new lighting, more realistic skin and new camera effects" och ett nytt team av kommentatorer bestående av Michael Cole, Corey Graves och Byron Saxton.

Gameplay-mässiga förbättringar utlovas också för att göra WWE 2K18 till "the most comprehensive and realistic WWE game to date."

På den officiella hemsidan kan du läsa mer. Vi håller tummarna för att Visual Concepts och Yuke's håller vad de lovar.

WWE 2K18

Relaterade texter

0
WWE 2K18Score

WWE 2K18

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

The Golden Age, Attitude och PG-13, wrestlingvärldens eror övergår i nya med jämna mellanrum. Här på Gamereactor har nu Lisa stulit 2K-facklan från Jonas Mäki, är hon lika frälst som redaktionens wrestling-kung tidigare varit?

0
Premiärdatumet för WWE 2K18 till Switch

Premiärdatumet för WWE 2K18 till Switch

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Wrestling-fans som sett fram emot att fribrottas i WWE 2K18 till Switch kommer inte behöva vänta särskilt länge till innan de får sätta igång. Redan imorgon kommer...

0
Galonkalsonger och buggar i WWE 2K18

Galonkalsonger och buggar i WWE 2K18

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Det finns enligt de allra flesta av oss på redaktionen väldigt, väldigt, väldigt få företeelser som är mer pinsamt usla än just WWE. Enorma, inoljade, bättre begagnade...

3
Spela 8 bits-wrestling i WWE 2K18

Spela 8 bits-wrestling i WWE 2K18

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

En av de nya funktionerna i kommande WWE 2K18 är något vi gissar att retrofans kommer älska. Olika filter som nämligen att erbjudas för att ge spelet samma look som...



Loading next content