Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Stora ändringar för flerspelarläget Control i Destiny 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Destiny är svinhett precis nu, till skillnad från den svenska sommaren. Redan om en vecka öppnar betan på Playstation 4 (Xbox One-spelare får vänta ett par dagar) för alla som har förhandsbokat och det är faktiskt mindre än två månader kvar innan hela spelet släpps. I vanlig ordning blir vi matade med mer och mer information från spelet och igår kunde IGN visa upp förändringrna som kommer till flerspelarläget Control.

All PvP i Destiny 2 är nu fyra mot fyra till skillnad mot sex mot sex som det var tidigare, det visste vi sedan tidigare. Nytt för Control i Destniy 2 är att A och C-zonerna inte behöver tas över vid matchstart utan respektive lag börjar med varins zon. Det kommer leda till snabbare start då båda lagen behöver strida om B-zonen. Borta är även neutraliseringen av flaggor, nu övergår flaggan från lag till lag vilket också snabbar på flytet i matcherna.

Vi kommer att rapportera mer från Destiny 2 nästa vecka efter det att betan finns tillgänglig. I betan kommer vi kunna spela ett storyuppdrag, en strike och just Control på kartan "Endless Vale".

Spelar du betan nästa vecka?

Destiny 2

Relaterade texter

2
Destiny 2: ShadowkeepScore

Destiny 2: Shadowkeep

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim snörade på sig rymdpjucken och återvände till månen för att ta sig an starten av det tredje året i Destiny 2...

4
Destiny 2: Black ArmoryScore

Destiny 2: Black Armory

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Det första innehållet till Destinys årliga content-paket är här och lämnar en hel del att önska för den som inte älskar att grinda...



Loading next content