Svenska
Gamereactor
nyheter
FIFA 13

FIFA 13 rätt ner i fickan

EA bekräftar bärbart fotbollsspel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

"Inte en sensommar/tidig höst utan ett nytt fotbollsspel från Electronic Arts" är ett gammalt djungelordspråk som gått att luta sig mot i många år nu.

Och även om EA själva tills nyligen inte ens bekräftat att FIFA 13 kommer till bärbara format, har vi liksom hela tiden tagit för givet att så skulle bli fallet. Nu verkar också EA själva inse detta, genom att på sin Facebook-sida bekräfta FIFA 13-versioner till ios och "andra mobila plattformar" senare under året.

Vad "andra mobila plattformar" innebär är EA lite luddiga med, men att en Android-version är i antågande känns ganska självklart. Mer detaljer kommer troligen under E3 inom några veckor.

FIFA 13

Bilden är från FIFA 12

Relaterade texter

FIFA 13Score

FIFA 13

RECENSION. Skrivet av Christofer Olsson

Chrille har varit vaken oräkneliga nätter för att tunnla John Terry, bensaxa Zlatan och allt annat som hör fotbollen till i ett mer realistiskt FIFA. Men är realistiskt detsamma som bättre?

4
Svindlande 14,5 miljoner sålda FIFA 13

Svindlande 14,5 miljoner sålda FIFA 13

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

EA hade sin kvartalsredovisning igår och man hade några ganska imponerande försäljningssiffror att bjussa på. Absolut mäktigast var utan tvekan FIFA 13 som nu har nått en...



Loading next content