Svenska
Gamereactor
nyheter

Xbox One X slår Playstation 4 Pro på amerikanska Amazon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Xbox One X tycks ha fått en riktig smakstart sedan den blev möjlig att förhandsboka, och redan nu finns det folk som köper upp för att sälja dyrt på Ebay. En av de butiker som sålde ut först var onlinegiganten Amazon, och det verkar vara hyfsat stora kvantiteter som gick åt innan bokningen stoppades. Enligt Niko Partners-analytikern Daniel Ahmad har Xbox One X nämligen redan efter två dagars förhandsbokande sålts i fler exemplar på amerikanska Amazon än vad Playstation 4 Pro sålt på samma ställe under hela 2017.

Amazon erbjuder en topplista som visar de bäst säljande spelrelaterade produkterna under 2017, och Playstation 4 Pro återfinns på plats 90 medan Xbox One X nu hittas på plats 66. Nu gäller detta som sagt bara amerikanska Amazon och USA har traditionellt varit starkaste fäste för Microsoft. Sony har dock slagit dem även där, så det är en rejäl bedrift från Microsofts sida och ett tecken på en smakstart för Xbox One X.

Ligger detta i linje med vad du förväntade dig när Xbox One X-förhandsbokningarna drog igång, eller är det sämre/bättre än förväntat?

Xbox One X slår Playstation 4 Pro på amerikanska Amazon

Tack Windows Central



Loading next content