Svenska
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Diablo III påverkar nattlivet

Åtminstone i Sydkorea

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sydkoreanska tidningen The Hankyoreh har gjort en undersökning kring hur släppet av Diablo III har påverkat livet, och framförallt nattlivet, i just Sydkorea.

En affärsman berättade för tidningen att han ersatt sitt golfspelande med Diablo III medan en annan förklarade att han inte äger spelet än, men att han spelar det på ett internetcafé minst 6 timmar om dagen på vardagar och 10 timmar på helgerna. Han vill nämligen "testa det innan han slår till".

En krögare hävdade bestämt att affärerna går sämre nu när Diablo III är ute och förklarade sedan att han själv har för vana att knalla ned till internetcaféet efter stängning vid 2 på natten för att sedan sitta till 8 på morgonen. "If you can't beat 'em, join 'em. And then beat 'em".

Det här må vara anekdoter från extremfall, men det ger i vanlig ordning åtminstone ett fragment av en inblick till en helt annan spelkultur än vad vi är vana vid.

Tack, Kotaku.

Diablo III

Relaterade texter

Diablo IIIScore

Diablo III

RECENSION. Skrivet av Oskar Nyström

Det har tagit tolv år för Blizzard att utveckla en uppföljare till Diablo II. Oskar som har väntat och längtat - har nu satt betyg

9
Rykte: Netflix Diablo-serie är tecknad

Rykte: Netflix Diablo-serie är tecknad

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra månad började det ryktas om att Blizzard och Netflix inlett ett samarbete för att göra en TV-serie baserad på Diablo-universumet tillsammans med med...



Loading next content