Svenska
Gamereactor
nyheter
Tomb Raider

Tomb Raider uppvisat

Lara Croft smyger som ett proffs

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Under Microsofts presskonferens fick vi se kommande re-booten av Tomb Raider i all sin prakt, och det var en maffig uppvisning som Crystal Dynamics bjöd på. Lara Croft, sliten och blåslagen, rörde sig lätt och smidigt över en stenstig samtidigt som man hörde elakingar tala elakt i närheten. Lara gömde sig bakom en mur, drog fram sin pilbåge och smygsköt ondingen längst bort innan de andra togs om hand.

En filmsekvens senare var det dags igen då Lara på bekant manér svingade och klättrade rep, samtidigt som hon med lätthet tog kål på fiender med både vapen och det som fanns att tillgå i omgivningen (en eldstad och ett gäng tunnor, till exempel).

Demot avslutades med att Lara kämpade för sitt liv i en lite väl brant fors, lyckades få med sig en fallskärm från ett kraschat flygplan och så småningom svävade mellan trätopparna för att slutligen kraschlanda på marken. Mycket action, en hel del smygande och maffiga filmsekvenser med andra ord. Tomb Raider blir bara hetare.

Tomb RaiderTomb Raider

Relaterade texter

Tomb Raider: Definitive EditionScore

Tomb Raider: Definitive Edition

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Den "definitiva" utgåvan av fjolårets actionäventyr Tomb Raider erbjuder snyggare grafik och inte mycker mer. Oliver har tagit reda på om ett ansiktslyft rättfärdigar ett återbesök för fullpris...

Tomb RaiderScore

Tomb Raider

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Crystal Dynamics har skruvat tillbaka klockan för ikoniska Lara Croft och startat om Tomb Raider-serien totalt. Elfving har spänt pilbågen, laddat hagelbrakaren och tagit del av en Uncharted-doftande upplevelse...



Loading next content