Svenska
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2

Ny info om mini-expansionerna till Battlefield 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi tidigare har berättat så arbetar Digital Illusions med två mindre expansioner som ska göras tillgängliga för nedladdning online till Battlefield 2. Nu har företaget släppt närmare information med innehållet och datumen för expansionerna.

Battlefield 2: Euro Force - släpps 8:e februari

Nedladdningen kommer att innehålla en nya armé den europeiska som bjuder på sju nya vapen samt fyra nya fordon. Tre nya kartor kommer också att ingå: Operation Chainsmoke, The Great Wall of China samt The Taraba Quarry. I samtliga tre ställs den europeiska armén mot Mellanöstern och Kina.

Battlefield 2: Armored Fury - släpps 28:e mars

Nedladdningen innehåller tre kartor mitt på den nordamerikanska kontinenten där amerikanska styrkor ställs mot Mellanöstern-styrkor och Kina. Det kommer också bjudas på två nya fordonsklasser; attack jets och scout choppers.

Båda mini-expansionerna har utvecklats av Digital Illusions kanadensiska studio som senast jobbade på Battlefield 2: Special Forces. Priset kommer att bli cirka 94 kronor (9.99 Euro) per expansion och dessa kommer bara att finnas tillgängliga via Electronic Arts nedladdningstjänst.

Bilderna nedan kommer från den första expansionen som släpps - Euro Force.

Battlefield 2Battlefield 2Battlefield 2Battlefield 2

Relaterade texter

Battlefield 2Score

Battlefield 2

RECENSION. Skrivet av Lars Jensen

Digital Illusions fastställer återigen att man är kungar på onlineskjutare. Battlefield 2 är bäst helt enkelt!

4
Upplev Falklandskriget i Battlefield 2

Upplev Falklandskriget i Battlefield 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Project Reality heter en av de mer populära moddarna till Battlefield 2 och i den senaste utgåvan har Falklandskriget lagts till, komplett med brittiska och argentinska...



Loading next content