Svenska
Gamereactor
nyheter
Tekken Tag Tournament 2

Hårdvaran i Wii U är ej relevant

Tycker producenten för Tekkenspelen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I en intervju med Dusty Cartridge berättar Katsuhiro Harada, mannen bakom Tekken, om att folk är alldeles för fixerade vid specifikationerna för Nintendos nya konsol.

Producenten nämner att under utvecklingen av Tekken Tag Tournament 2, vilket han anser vara ett grafiskt sett väldigt intensivt spel tack vare de många karaktärerna som är i bild samtidigt, så fanns det ändå mer grafisk kapacitet över i Wii U vilket talar för att den har en hel del att ge.

Dock tycker han att man bör fokusera på konsolens unika egenskaper istället för att stirra sig blind på jämförelser med annan hårdvara. Harada påpekar också att det kan komma att finnas små extra roligheter i Tekken Tag Tournament 2 till Wii U som enbart är möjliga i samarbetet med Nintendo. Eventuellt får vi se Heihachi käka svamp och växa sig ännu större.

Tekken Tag Tournament 2

Relaterade texter

Tekken Tag Tournament 2 Wii U EditionScore

Tekken Tag Tournament 2 Wii U Edition

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Namcos stryksugna strykpåsar iförda Nintendo-munderingar är redo att fortsätta slagsmålsfesten till Wii U. Jonas Mäki har delat ut däng och spelat volleyboll med nävarna...

Tekken Tag Tournament 2Score

Tekken Tag Tournament 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Namcos hårdslående pugilister har delat upp sig i tagteam-lag för att dela ut hoppsparkar, käftsmällar och brutala kast...



Loading next content