Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

World of Warcraft

Alliansen i Blizzards spel får tillskott

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ända sedan Blood Elves-rasen utannonserades som den nya Horde-rasen i World of Warcraft, har rykten gått varma om vilken ras som Alliance skulle få. Nu verkar, i alla fall om vi ska tro spelnätverket Gamespy, som att vi har fått svar.

En av de mest logiska gissningarna har hittils varit Lost Ones, eller Draenei som de även kallas. Draenei bodde ju en gång i landet Outland, som är det nya stora området för karaktärer över nivå 60 i tilläggspaketet Burning Crusade. Draenei är svorna fiender till de gröna och fula orcerna, och verkar nu ha allierat sig med alliansen för att återställa sin forna storhet.

Gamespy rapporterar ha sett en video där det verkar som att de fula Draeneierna i Outland blir förvandlade till en större, mer kraftfull variant av sitt normalt ganska oförargeliga utseende. I videon berättar Gamespy att en representant från Draenei möter ett råd av ledare från alliansen, precis som en Blood Elf möter Horde-ledarna under samma förhållanden.

Vilka mer detaljer vi kan förvänta oss är ännu oklart, och Blizzard har inte gått ut för att bekräfta dessa uppgifter.

World of Warcraft

Relaterade texter

World of WarcraftScore

World of Warcraft

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nu kan vi äntligen lägga Everquest 2, Final Fantasy XI och Lineage 2 i malpåse. Inget annat onlinerollspel kommer i närheten av Blizzards mästerverk.



Loading next content