Svenska
Gamereactor
nyheter
The Orange Box

Half-Life 2: Episode Two

Ny information! (Spoiler-varning)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

(OBS! Läs inte denna nyhet om du ännu inte spelat igenom Half-Life 2: Episode One men avser att göra det).

Vi har idag fått reda på lite nya detaljer om nästa del i Half-Life-sagan; Half-Life 2: Episode Two. Teaser-trailern i slutet på Episode One skvallrar om Alyx död, det ör dock enligt Valve bara en dramatisk effekt och Alyx kommer i allra högsta grad att vara på benen i Half-Life 2: Episode Two.

Half-Life 2: Episode Two kommer att vara mer än dubbelt så långt som det allt för korta Episode One och kommer att handla om Alyx och Gordons fortsatta kamp för att nå en missil-silo utanför City 17 där Alyx far Eli, och Dr. Kleiner belägrat sig. På vägen dit kommer vi att få slåss i bland annat en skogsmiljö (som sågs i teasern i slutet av Episode One) för att sedan avancera till en övergiven gruva.

Half-Life 2: Episode Two kommer bland annat att innehålla en helt ny version av Gravity-geväret samt det nya vapnet kallat "Strider Buster". Av det vi hittills fått reda på verkar detta vapen vara ett ännu kraftigare raketgevär som liksom namnet antyder kommer att kunna krossa de seglivade Strider-robotarna på ett smidigare sätt än tidigare.

Half-Life 2: Episode Two kommer även att innehålla ett nytt körbart, pansarbeklätt fordon som Gordon kommer att kunna nyttja för att kunna ta sig fram genom de horder av mini-Striders som vi kommer att få stifta bekantskap med i spelet. Valve lovar även att vi kommer att få veta mer om både G-Man och de mystiske Vortigaunts samt ta del av det nya, ännu icke utannonserade multiplayer-spelet, i samma veva.

Half-Life 2: Episode Two släpps till jul.

The Orange Box

Relaterade texter

The Orange BoxScore

The Orange Box

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Världens bäste Gordon fortsätter sin kamp mot det utomjordiska hotet i Valves smaskiga box och Gamereactor bjuder givetvis på en gigantisk recension...



Loading next content