Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Most Wanted

Vinn resa till Porsche-fabrik

Spela Most Wanted, vinn Leipzig-resa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lust att vinna en resa till Porsche-fabriken i Leipzig och köra en Porsche 911? Fint! Då ska du delta i vår tävling som har följande pampiga namn:

Need for Speed Most Wanted Competition: powered by Autolog 2.0

Priset:
- En resa till Porsche-fabriken i Leipzig i början av 2013 (Flyg till och från nordisk huvudstad samt hotell inkluderat)
- Rundvisning i fabriken och lunch i Porsche-muséet
- Kör en Porsche 911 på en speciell racingbana
- "Hot laps" med en proffsförare (du sitter i passagersätet och ser hur proffsen jobbar)

Två vinnare kommer att utses i Norden, en för Playstation 3 och en för Xbox 360. Det finns även 20 T-shirts (10 per format) i prispotten.

Så här deltar du:
- Lägg till GRMostWanted som vänn på antingen Playstation 3 eller Xbox 360.
- Få den bästa tiden på loppet "Keys to the City" med bilen Porsche 911 Carrera S - det första racet och den första bilen du får i spelet.
- Du kan delta genom demon men om du deltar med butiksversionen har du möjlighet att modifiera din bil och få bättre info.

Varje morgon kommer de snabbaste tiderna från Playstation 3 och Xbox 360 att laddas upp på https://www.gamereactor.se/needforspeed. Tävlingen avslutas den 30 november.

OBS! Vinnarna själva måste stå för en passande reseförsäkring, då detta inte är något Gamereactor eller EA står för. Vinnarna måste vara minst 18 år och ha ett giltigt körkort. EA är ansvariga för priserna och täcker de eventuella nödvändiga omkostnaderna för dem. Gamereactor ansvarar bara för själva tävlingen.

Need for Speed: Most Wanted

Relaterade texter

Need for Speed: Most WantedScore

Need for Speed: Most Wanted

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Criterion blandar arkadaktig tokkörning med ambitiöst onlineläge, och mixen blir lyckad. Jonas "Hjälp, sladd" Elfving har satt betyg på Need for Speed: Most Wanted



Loading next content