Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

World of Warcraft

Nya klasser i Burning Crusade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Blizzard har tämligen oväntat utannonserat en stor nyhet till Burning Crusade. Blodalverna kommer att kunna spela som paladiner, eller "Blood Knights", medan draenei kommer att kunna vara shamaner. Därmed raderas den gamla skillnaden mellan horden och alliansen som tidigare hade shamaner respektive paladiner exklusiva.

I handlingen förklaras åtgärden med att draenin Nobundo drogs till orchernas mystiska elementarkrafter under kriget mellan raserna. Han upptäckte en ren och mäktig kraft som han sedan lyckades sprida bland sitt eget folk.

Blodalvernas väg till ljuset är inte lika hedersam. De tog helt enkelt en naaru till fånga (det magiska folket som ger paladinerna kraft) och manipulerade den tills de kunde använda dess krafter själva. Lady Liadrin, tidigare en präst, blev den första blodalvpaladinen och har sedan dess lett en grupp som blivit en viktig del i horden, trots att de mer hedersamma ledarna Thrall och Cairne inte riktigt uppskattar medlen.

De nya klasserna kommer i stort sett att fungera som sina motsvarigheter på respektive sida, men kommer att ha lite egna färdigheter, precis som präster inom varje ras har olika egenheter. Därmed är det också möjligt att alla klasser kommer att justeras en aning beroende på ras, så att det faktiskt blir skillnad på en taurenkrigare och en gnomkrigare...

World of WarcraftWorld of Warcraft

Relaterade texter

World of WarcraftScore

World of Warcraft

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nu kan vi äntligen lägga Everquest 2, Final Fantasy XI och Lineage 2 i malpåse. Inget annat onlinerollspel kommer i närheten av Blizzards mästerverk.



Loading next content