Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed III

Assassin's Creed till Brasilien?

Ubisofts lönnmördare drar söderöver

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var bara en tidsfråga innan det skulle ske, egentligen. All den där snön som Connor fick genomlida i Assassin's Creed III blev helt klart för mycket för hans små lönnmördiga tassar att hantera, så nu är det dags för Ubisofts huvbeklädda små illbattingar att styra kosan mot varmare breddgrader.

Ja, i alla fall om man får tro Bertrand Chaverot, som är managing director för Ubisoft i Brasilien. Chaverot ska under en intervju med portugisiska spelsajten Techtudo ha råkat avslöja att nästa spel i serien ska förläggas till Brasilien.

Gamespot var inte sena med att översätta nyheten men ännu är såklart ingenting bekräftat officiellt från Ubisoft. Men kanske kan detta vara nästa steg för Assassin's Creed? Vad tror ni? Medan ni funderar på det, rekommenderar vi på Gamereactor att ni ytterligare en gång läser igenom Jonas Elfvings eminenta recension av Assassin's Creed III.

Assassin's Creed III
"Det här är inget för en lönnmördare, nu drar jag till Copacabana!"

Relaterade texter

Assassin's Creed IIIScore

Assassin's Creed III

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

Hett efterlängtade Assassin's Creed III har anlänt och nu spelar vi i 1700-talets Nordamerika som hämndlystne Connor...

0
GR Live: Vi spelar Assassin's Creed III

GR Live: Vi spelar Assassin's Creed III

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Tiden är mogen för vår tredje Assassin's Creed-special på Gamereactor Live, och idag har turen kommit till Assassin's Creed III. Vi har generöst med priser att dela ut...



Loading next content